Het Energiecafe010 in de prachtige Arminius kerk. Zaterdagmiddag 20 november met sprekers en veel kleine workshops. Muziek van de zingende milieucoach Jeronimus Timmers met Eline (presentatie Anna-Maria Carbonaro). Zie hieronder het videoverslag en de presentaties van de workshops.

Bekijk het korte videoverslag (+ de energiemix van de toekomst door Corine Erades):

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Jelte Boeijenga van Energie van Rotterdam was te gast en vertelde over de vijf Rotterdamse energiecoöperaties en zonnepanelen voor iedereen. Ook Josee van Linschoten van Wijkenergie werktwas te gast. Zij maakt banen van verduurzaming in de wijk Bospolder-Tussendijken e.o.. Miel Karthaus pleitte voor lagere temperaturen voor het verwarmen van huizen in ‘Zet h’m op 45’ ! Hij organiseerde er ook een workshop over. Energierekenmeester Frans Debets rekende in zijn workshop weer aan energie. We kregen een spoedcursus goed isoleren in de workshop Iso-Leren van Corine Erades die ook een presentatie deed over de energiemix van de toekomst. De Duurzame Diva (Wilma van der Wilt) organiseerde een workshop over de milieucoachcursus.
⚡⚡⚡Powered by: Rotterdam Duurzaam van de Gemeente Rotterdam en de Provincie Zuid-Holland. Foto’s hieronder van: Tom Pilzecker.

De presentaties van Corine Erades zijn hier te downloaden (pdf.):

Iso-Leren
De Energiemix van de toekomst

De presentatie van Frans Debets:

Frans Debets Rekenen met energie

Zet h’m op 45 de presentatie van Miel Karthaus:

Zethemop45.MielKarthaus.2021