ThermostaatBespaar op verwarming!
Het verwarmen van een huis kost het meeste energie. Een koude winter betekent dus een hoge gasrekening. Kunnen we zonder kou te lijden toch zorgen dat de gasrekening omlaag gaat en daarmee ook onze uitstoot van Co2 verminderen? We kunnen als bewoners zelf veel doen om zuiniger te zijn met gas. Goed voor het milieu en de portemonnee en uiteindelijk ook voor de mensen in Groningen!

Voor meer informatie en tips kijk op de website rotterdamenergiebesparing.nl. Ook kun je contact opnemen met de Duurzaamheidswinkel in IJsselmonde voor advies op maat.

opZUINIG!meetlat
Op de opZUINIG! besparingsladder van het Milieucentrum staan veel besparings-maatregelen opgesomd. U ziet dan heel gemakkelijk wat u kunt doen en hoeveel geld u daarmee bespaart en hoeveel Co2 uitstoot u daarmee verminderd! Sommige dingen doet u natuurlijk al vanzelf en kosten niets. Andere kunt u gemakkelijk toepassen maar kosten een kleine investering die zichzelf weer oplevert door de besparing op de gasrekening.

Bestel nu gratis de opZuinig! besparingsladder via info@milieucentrum.rotterdam.nl. U kunt de ladder ook HIER downloaden.