Een leuke cursus bestaande uit vier bijeenkomsten vol met informatie over energiebesparing in huis. Milieucoaches zijn na de cursus goed in staat de boodschap door te geven in hun eigen netwerk. Zo organiseren milieucoaches bijeenkomsten in de huiskamer, het buurthuis, voor ouders op basisscholen, kerken, en bij sport – en buurtverenigingen. De milieucoaches maken hierbij gebruik van de ‘besparingmeetlat‘ de opZuinig-quiz en de speciale E.KOFFER vol met demonstratiematerialen.

Blijdorp
Een nieuwe cursus start op woensdagavond 25 maart en de vervolgavonden zijn op woensdagavonden 10 en 17 februari en op 2 maart (in Centrum de Middenweg) in Blijdorp. Aanmelden via info@rotterdamsmilieucentrum.nl en ontvang meer informatie.

Cursus op zuid (vol)
Ook op zuid begint er weer een cursus Milieucoach (helaas al VOL!). Deze cursus wordt op maandagen 16 maart, 30 maart,  maandag 6 april, 20 april. De cursus op zuid wordt gegeven in de Nelson Mandelaschool, locatie Tweebos.

Certificaat
Met het certificaat gaan de Milieucoaches voorlichting geven in hun eigen netwerk. Zoals in de straat straat of buurt, bij een vereniging of in de kamer van de wijk. De Milieucoaches maken hierbij gebruik van een e.koffer vol demonstratiemateriaal, de besparingsmeetlat en de opZuinig!-quiz. De cursus Milieucoach is gratis. De cursussen gaan naast energie besparen ook over het gezamenlijk opwekken van duurzame energie en het betrekken van uw (mede-)bewoners. Dus de cursus Milieucoach is uiterst geschikt voor Vereniging van Eigenaren (VVE) en voor huurders – bewonersgroepen!

Milieucoach worden?
Cursus milieucoach in de wijk? Mail ons via info@milieucentrum.rotterdam.nl

Facebook: opZuinig
Twitter: @opZuinig
www.opzuinig.nl

Feijenoord.opzuinig.2  kio-7009 KIO-7300 KIO-7192 KIO-7326 KIO-7552