euro-teken
Er zijn komend jaar (2017) weer diverse financieringsmogelijkheden voor bewoners-eigenaren beschikbaar zoals de rijks-subsidie voor huizenbezitters die energie willen besparen. Lees er meer over op de webpagina van Milieucentraal hierover: subsidie energiebesparing eigen huis. Sinds 15 september 2016 kun je zo’n 20 procent subsidie krijgen voor het isoleren van je dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas. Voorwaarde is dat je ten minste 2 nieuwe isolatiemaatregelen laat uitvoeren. Op de website van de overheid: www.energiebesparendoejenu.nl worden de belangrijkste vragen van eigenwoningbezitters beantwoord en ze worden geholpen bij het maken van een offerte-aanvraag. Meer informatie over de subsidieregeling op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO): www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis.

Op de onafhankelijke website: www.subsidie-isolatie2017.nl kunt u diverse leveranciers vergelijken
Ook op de website www.rotterdamenergiebesparing.nl  van de gemeente Rotterdam vindt u nog meer informatie over het energiezuiniger maken van uw woning en in de woonwijzerwinkel kunt u ook terecht voor meer informatie over het energiezuiniger maken van uw huis. U kunt u ook langskomen in de popup-store in de Koopgoot.
Een financieringsregeling die 1 januari 2016 van start is gegaan is de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Lees meer HIER meer. De aanvragen verlopen via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

In Rotterdam wordt door de gemeente Rotterdam een groenedaken subsidie geven. Lees er meer over op: www.rotterdam.nl/groenedaken

Weblinks:
Energiesubsidiewijzer van Milieucentraal
www.milieucentraal.nl/energie-besparen/energiezuinig-huis/financiering-energie-besparen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis
www.milieucentraal.nl 
www.rotterdamenergiebesparing.nl
www.woonwijzerwinkel.nl
www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie
www.subsidie-isolatie2017.nl (vergelijkings website)