Doe mee aan de cursus Milieucoach

De Milieucoaches maken gebruik van een e.koffer en de besparingsladder

Het Rotterdams Milieucentrum organiseert de cursus Milieucoach. Een praktische cursus over energie – en waterbesparen in eigen huis met veel aandacht voor hoe je deze informatie kan overbrengen. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten. Na afloop ontvangen de deelnemers het certificaat Milieucoach. Met dit certificaat kunnen de Milieucoaches voorlichting geven over besparen. Voorlichtingen worden georganiseerd in eigen kring, uw straat of buurt, bij uw vereniging of het buurthuis. De Milieucoaches maken hierbij gebruik van een e.koffer vol demonstratiemateriaal, de besparingsladder en de opZuinig!-quiz. De cursus Milieucoach is gratis en u kunt zich opgeven via info@milieucentrum.rotterdam.nl.
Uiteraard krijgen de coaches alle steun van het Rotterdams Milieucentrum!

Promotiefilmpje Milieucoaches

De cursussen gaan naast energiebesparen ook over het gezamenlijk opwekken van duurzame energie en het betrekken van (mede-)bewoners. Dus de cursus Milieucoach is uiterst geschikt voor Vereniging van Eigenaren (VVE) en voor huurdersverenigingen!

Cineac Milieu TV – Milieucoaches krijgen certificaat

U kunt zich opgeven voor de cursus via: info@milieucentrum.rotterdam.nl of bellen naar Mohamed Hacene of Emile van Rinsum: 010 – 4656496.

Milieucoaches Groene Vogel vrijwilligersprijs!Uitzending Cineac TV

Onderwerpen zijn:
– Gasverbruik
– Elektriciteitsverbruik
– Waterverbruik
– Voedsel koken/inkopen
– Wassen
– Afval
– Zelf of samen opwekken van Duurzame energie

Doe mee aan de cursus Milieucoach